Project & evenement support

Specialistische diensten & services

Project & evenement support

Wil je een project of evenement organiseren dan zijn er nogal wat zaken waaraan je moet denken. Een projectplan, draaiboek, veiligheidsplan, vergunningen, locatieafspraken, programmering van de inhoud van de activiteit, leveranciers, promotie, communicatie, uitnodigingen, bezoekersregistratie, ticketverkoop, begroting, subdsidies, sponsoren, afspraken met de betreffende lokale overheid, ontvangst van de bezoekers zijn zo maar enkele dingen van alles wat goed en overzichtelijk geregeld moet worden.

Offistente heeft de nodige ervaring in het organiseren van zowel zakelijke als vrijetijdsevenementen. Samen met partner Wonna.nl wordt een breed pakket aan diensten aangeboden die jou als ondernemer of organisator helpen om jouw event goed en succesvol te laten verlopen.

Hoe vroeger we bij een project betrokken worden hoe meer we voor je kunnen betekenen. Natuurlijk kunnen we sowieso de nodige secretariele ondersteuning leveren voor elk project of evenement middels onze office support diensten. Maar we denken en doen ook graag mee waar het aankomt op het schrijven van een projectplan, het opzetten van een sponsorcampagne en het maken van afspraken met lokale overheden en andere organisaties.

Waar nodig verbinden we je met de juiste partijen om samen sneller zaken voor elkaar te krijgen. Tijdens de uitvoering van je project of evenement bieden we je de noodzakelijke extra handjes. Achteraf evalueren we om een vervolgproject of volgende editie van een evenement steeds nog beter uit te voeren.

Ook voor elk project geldt dat je er met Offistente niet alleen voor staat!

Wat je ook onderneemt, communicatie is essentieel! De juiste toonzetting en inhoud van je uitnodigingen, persberichten, promotie-uitingen maar ook van subsidie- en vergunningsaanvragen en alle andere denkbare correspondentie, kan zomaar een belangrijk verschil maken in resultaat!

Offistente helpt, waar nodig met hulp van een deskundige op het betreffende gebied uit ons eigen netwerk. Van vormgeving tot tekstschrijven, van inhoud tot drukwerk en van nieuwsbrief tot spandoek en banner… we staan tot je beschikking.

Elk evenement wordt gebaseerd op een goed doordacht plan, begroting en draaiboek. Het is handig als je een gesprekspartner aan tafel hebt die ervaring heeft met zo’n beetje alle zaken die je doorgaans bij de organisatie van een evenement tegen komt. Offistente kan in een vroeg stadium betrokken worden om in de breedte mee aan te pakken.

Organiseren zit in ons dna en in ons bloed, maak daar gebruik van!

Een evenement, activiteit of bijeenkomst zonder inhoud is zinloos. De juiste toon, het juiste sentiment, een goede boodschap verpakt in een entertainende of juist strikt zakelijk jasje maken dat jouw boodschap, informatie blijft hangen en dat je evenement of festival onvergetelijk wordt voor jouw bezoekers en deelnemers.

Of het nu gaat om een goede spreker, een cabaretier, band, DJ, ceremoniemeester, kinderentertainment, kunstenaar, workshopleider of andere programma inhoud, het moet kloppen en passen in het geheel. Op dit gebied werken we met name samen met onze partner op het gebied van evenementen, techniek en entertainment, Wonna.nl. Daarnaast hebben we de beschikking over een groot netwerk van leveranciers op het gebied van onder meer horeca, catering, beveiliging, evenement-promotie etc..

Vertel ons wat je wilt en wat je nodig hebt en wij gaan graag voor je aan de slag!

van een kleine geluidsinstallatie met draadloze microfoon, beamer, scherm voor een spreker en een Powerpoint presentatie met geluid tot een groot podium met lichtshow, geluid voor een groot publiek en een vuurwerkshow… Met partner Wonna.nl is jouw techniekbehoefte in goede handen bij Offistente.

Op basis van jouw wensen, behoeften en informatie stellen wij jou een oplossing met bijbehorende prijsopgave voor die precies past!

Online ticketverkoop voor een voorstelling, bijeenkomst, conferentie, festival of ander evenement kan door Offistente prima worden geregeld. Inzage in de ticketverkoop, ontvangst van alle bekende en vertrouwde online betalingsvormen en uitstekende communicatie richting bezoekers en bestellers. Dat is wat je wilt, dat is hoe het werkt!

Daarnaast kunnen tevens gastentickets worden vertrekt, kassa ticketverkoop worden ingericht maar ook de bezoekersregistratie aan de entree kan gemakkelijk worden geregeld. Medewerkers van offistente of jouw eigen medewerkers en vrijwilligers krijgen toegang tot een ‘scan app’ op hun eigen mobiele telefoon waarmee ze bezoekers kunnen registreren bij aankomst.

Heb je daarnaast hardcopy tickets of bijvoorbeeld polsbandjes nodig? Geen probleem ook hierin kan Offistente alles voor je betekenen.