Marketing support

Specialistische diensten & services

Marketing support

Marketing… vormgeving, communicatie, websites, drukwerk en meer!

Wat is nu voor jou de beste marketingmix om jouw organisatie, dienst, vereniging, product of club te positioneren in de markt? En hoe richt je dat dan betaalbaar en beheersbaar in zonder dat je hier weer kostbare tijd in moet blijven stoppen, die je toch al niet hebt?

Naast onze reguliere Office support diensten bieden we jou door het partnerschap tussen Offistente en 2MKB, unieke “one-stop-shop’ mogelijkheden waarbij wij jouw marketing en communicatiebehoeften samen inventariseren en vervolgens het specialisme bij de specialist laten voor een professionele uitvoering van alle projecten op dit gebied. Natuurlijk begeleidt Offistente jouw projecten van A tot Z of het nu gaat om drukwerk, een website, nieuwsbrief of promotionele campagne. Makkelijk en vertrouwd uit 1 hand alles geregeld. Ook dat is Offistente!

Hieronder… een greep uit het aanbod aan marketing support.

Een goed en veelzeggend logo en een uniforme sprekende huisstijl is de basis van de identiteit van jouw organisatie of bedrijf! Offistente ontzorgt je ook op het gebied van logo en huisstijl ontwerp. Voor een optimaal en professioneel resultaat werken we op het gebied van online en offline marketing vast samen met de specialist op dit gebied, 2MKB.

Vormgeving… een vak apart en van toepassing op alles wat te maken heeft met je presentatie! Een ontwerp voor een spandoek, reclamecampagne, poster, flyer, beeldbewerking voor je online content. Uiteindelijk wil je dit zien in de ‘vorm’ die zegt wat jij bedoelt en die bij jouw bedrijf, organisatie of product past.

Offistente ontzorgt je ook op dit gebied met een optimaal en professioneel resultaat. Want op het gebied van online en offline marketing support diensten werken we vast samen met onze partner 2MKB.

Social Media kan een geweldig platform zijn wanneer het gaat om de communicatie met je potentiële klanten mits goed ingericht, met regelmatig onderhoud en gericht beheer. En niet alleen voor warme lead-generatie maar ook om te weten wat er speelt binnen jouw doelgroep en om te horen wat er over jouw diensten, producten en activiteiten wordt gezegd… Offistente verzorgt samen met partner 2MKB de inrichting van jouw Social Media kanalen al dan niet gekoppeld aan elkaar en/of je eigen website. Het onderhoud is intensief als je het goed wilt doen daarom bieden we je tevens aan om het Social Media management (onderhoud en beheer) zorgeloos voor je te regelen!

Nieuwsbrieven… is dat nog van deze tijd? Jawel ondanks de strenge regelgeving en alle zaken waar een nieuwsbriefsysteem aan moet voldoen heeft het zonder omhaal erg veel zin! Het gaat niet alleen om koude acquisitie (daar hebben we tegenwoordige andere methoden voor) maar vooral om het kunnen en mogen verzenden van informatie en andere communicatie naar veel ontvangers ineens. Denk hierbij aan communicatie naar je leden, klanten, partners, bezoekers maar ook aan uitnodigingen en aanmeldingen voor evenementen. Je kunt die niet via een standaard e-mail sturen want meer dan 50 tegelijk is funest voor je spam-reputatie) en het moet er ook nog eens goed zien!

Een goede nieuwsbrief (ofwel massamail) oplossing voorziet ook meteen in een relatie-database waarin je de gegevens bewaart die je nu waarschijnlijk elke keer opnieuw moet verzamelen.

Offistente verzorgt samen met partner 2MKB de inrichting van jouw eigen nieuwsbriefsysteem, ontwerpt een basis template zodat jouw e-mails er goed en professioneel uit zien en met Offistente office support kunnen we je daarna verder ontzorgen met het opstellen van nieuwsbrieven, uitnodigingen, andere communicatie en de verzending ervan.

Een goede website ziet er niet alleen mooi uit… maar dient:

  • technisch te voldoen aan de laatste veiligheidsnormen,
  • is geschikt voor en voorzien van moderne functionaliteit ook voor gebruik op tablets en smartphones,
  • is redelijk eenvoudig te beheren, uit te breiden en aan te passen,
  • zoekmachinevriendelijk en goed vind- en bereikbaar,
  • en voorziet de bezoekers van zinvolle, actuele en to-the-point informatie.

Offistente gaat met je in gesprek, inventariseert jouw behoefte, bedoelingen, en het budget. Daarna wordt in samenwerking met vaste partner 2MKB een voorstel inclusief siteplan en een ontwerp, dat past binnen jouw budget (groot of klein). Na jouw akkoord zorgen we ervoor dat jouw nieuwe website doorgaans binnen 2 tot 4 weken online is!

Ook domeinregistratie, webhosting en de bijbehorende e-mailinrichting wordt voor je geregeld. Makkelijk, compleet en professioneel online met Offistente!

Geen tijd om je website actueel te houden? Geen probleem want met Offistente Office support nemen we onderhoud en beheer graag onder onze hoede.

Visitekaartjes, flyers, posters, briefpapier, enveloppen of ander drukwerk nodig? Door onze samenwerking met 2MKB en 12drukwerk.nl is Offistente in staat om het allemaal voor je te regelen. Goed, betaalbaar en snel geleverd!

Vertel ons wat je nodig hebt en we doen je een interessante aanbieding op maat!

Wil je laten zien dat je er bent en wat je doet? Doordat Offistente samenwerkt met 12drukwerk.nl hebben we de mogelijkheid om je te helpen met spandoeken, roll-up banners, stickers, pennen, menukaarten, bierviltjes, polsbandjes, T-shirts of andere bedrijfskleding en nog veel meer. Ook het ontwerp voor je promotionele drukwerk kan door onze partner 2MKB op het gebied van vormgeving helemaal naar wens voor je gemaakt worden als dat nodig is.

Laat ons weten wat je ideeën zijn en wij zorgen voor de rest!

Raam, auto, gevel, bedrijfsfiets of ander object voorzien van jouw logo, bedrijfsidentiteit of boodschap? Offistente regelt het voor je! Uiteraard compleet verzorgd van ontwerp tot en met uitvoering.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Domeinnaam vastleggen? Ruimte hosten voor jouw website of webwinkel op internet? E-mail inrichten en installeren? Dat zijn standaardzaken die geregeld moeten worden wanneer je een eigen website wilt realiseren. Met ons partner op het gebied van online en offline marketing, 2MKB, hebben we deze zaken in no-time professioneel voor je geregeld!

Daarnaast zijn er er erg handige ICT diensten waar je als ondernemer veel profijt van hebt als deze goed geregeld zijn. Denk bijvoorbeeld een een VoIP telefonie inrichting waarbij je via 1 vast telefoonnummer overal bereikbaar bent of een veilige backup-oplossing in ‘de cloud’  waardoor je nooit meer de kans loopt dat je jouw kostbare gegevens verliest of bijvoorbeeld een Microsoft MS365 hosted exchange inrichting voor je e-mail, opslag en MS Office software in 1 oplossing.

We praten je graag bij over de hedendaagse mogelijkheden die het ondernemersleven een stuk aangenamer en zorgelozer maken!

Startende ondernemer, evenement of andere organisatie? Er zijn altijd een paar dingen die je sowieso geregeld wilt hebben om snel en goed aan de slag te kunnen:

  • je logo en huisstijl
  • domeinnaam, e-mail en website
  • visitekaartjes

Offistente maakt op basis van jouw behoeften en wensen een ‘startup package deal’ op maat. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Dan slaan we meteen spijkers met koppen!